2024-05-05 20:03

Fox News: „Biden - gafa mileniului, spune că el candidează pentru Senat și nu-și mai amintește numele lui Mitt Romney”

 |  20:43
Fox News: „Biden - gafa mileniului, spune că el candidează pentru Senat și nu-și mai amintește numele lui Mitt Romney”

Nu a fost prima dată când Joe Biden candidatul democrat la președinția SUA face gafe colosale, în trecut el a mai încurcat funcția pe care o viza în alegeri.

În interviul pentru Fox News, Biden a ridicat din sprâncene la remarcile făcute de media în timpul campaniei. În timp ce prelua  întrebările reporterilor, în drum spre un eveniment de campanie din Ohio, Biden a fost întrebat dacă ar trebui luată în considerare credința judecătorului Amy Coney Barrett , în timpul confirmării sale către Curtea Supremă, lucru pe care candidatul democrat l-a respins categoric.

Cu toate acestea, ca parte a explicației sale, el a reamintit un moment în care „a avut probleme” cu privire la punerea la îndoială a credinței cuiva. „Poate îți amintești, am avut probleme când candidam împotriva senatorului de credință mormonă, care era și guvernator? Credința nimănui nu trebuie pusă la îndoială”, i-a spus Biden reporterului.

Guvernatorul respectiv era fostul guvernator al statului Massachusetts, Mitt Romney, nominalizat de republicani la președinție, împotriva lui Barack Obama, la alegerile din 2012. Romney fiind ales senator în Utah în 2018.

 

Joe Biden, mândru de candidatura sa la Senat

 

"Știți, trebuie să ne reunim națiunea. De aceea candidez. Candidez ca democrat mândru pentru Senat", a spus Biden reporterului ce-l intervieva.

Președintele Trump i-a răspuns imediat lui Biden pe Twitter. "Somnorosul Joe Biden a avut o zi deosebit de proastă astăzi. Nu-și putea aminti numele lui Mitt Romney, a spus din nou că el candidează pentru Senatul SUA și a uitat în ce stat se află. Dacă aș face așa ceva, aș fi descalificat de către alegători. Dar el, este doar Sleepy (somnorosul) Joe”, a exclamat Trump.

Nu este prima dată când Biden a gafat în fața suporterilor săi spunându-le că el candidează pentru Senat. În februarie, la un eveniment democrat din Carolina de Sud, a greșit numele biroului pe care îl viza. "Sunteți cei care l-ați trimis pe Barack Obama la președinție. Și am o propunere simplă aici: sunt aici pentru a vă cere ajutorul dumneavoastră", a pledat Biden în fața alegătorilor democrați. „Numele meu este Joe Biden. Sunt un candidat democrat la Senatul Statelor Unite. Privește-mă! Dacă îți place ceea ce vezi, votează-mă! Dacă nu, votează-l pe celălalt Biden. Dar eu totuși sunt OK, nu?"  Cu toate acestea Biden a ajuns să câștige alegerile primare din Carolina de Sud, ceea ce l-a propulsat pentru a obține nominalizarea Partidului Democrat.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE