2024-05-05 09:17

Emmanuel Macron a discutat cu Putin. Ce i-a cerut președintele francez

 |  18:15
Emmanuel Macron a discutat cu Putin. Ce i-a cerut președintele francez

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a discutat cu Vladimir Putin mai bine de o oră, în cursul zilei de luni, în timpul negocierilor din Belarus, purtate între Rusia și Ucraina. Totodată, discuții au existat și între Emmanuel Macron și omologul său din Ucraina, Volodimir Zelenski.

Președintele Franței a vorbit luni, cu omologii săi din Rusia și Ucraina. Discuțiile au avut loc în contextul încetării confruntărilor militare dintre Rusia și Ucraina. Macron a avut mai multe discuții cu Volodimir Zelensky, după cum a anunțat Palatul Elysée, potrivit Le Figaro.

Totodată, liderul de la Paris a discutat și cu omologul de la Moscova, cu privire la operațiunile și conflictul militar de pe teritoriul Ucrainei. Emmanuel MAcron l-ar fi sfătuit pe Vladimir Putin să înceteze atacurile în zonele rezidențiale, să securizeze axele rutiere din Ucraina și să nu distrugă infrastructura esențială din țara vecină României.

Potrivit sursei citate mai sus, președintele Rusiei ar fi confirmat voința de a susține aceste idei, după cum a anunțat chiar președintele Franței. Totodată, Kremlinul a confirmat faptul că au existat discuții între președintele Franței și cel al Rusiei.

Delegațiile din Rusia și Ucraina s-au întâlnit la o serie de negocieri pentru încetarea războiului din Ucraina.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE