2024-05-05 21:25

Elon Musk nu mai cumpără Twitter; oferta de 44 de miliarde de dolari a fost retrasă

 |  10:20
Elon Musk nu mai cumpără Twitter; oferta de 44 de miliarde de dolari a fost retrasă

Miliardarul american Elon Musk şi-a retras oferta de 44 de miliarde de dolari pentru achiziţia Twitter după câteva săptămâni dramatice de speculaţii că afacerea ar putea cădea, relatează „The Guardian”, preluat de News.ro.

„Domnul Musk reziliază acordul de fuziune deoarece Twitter a încălcat în mod semnificativ mai multe prevederi ale acordului respectiv, pare să fi făcut declaraţii false şi înşelătoare pe care s-a bazat dl Musk atunci când a încheiat acordul”, au scris avocaţii lui Musk către Twitter, referindu-se în principal la informaţiile solicitate cu privire la numărul de conturi neautentice şi de spam de pe platformă..

Dar renunţarea la înţelegere nu va fi simplă. Conform acordului de achiziţie depus la Comisia pentru Valori Mobiliare şi Burse din SUA, Musk va trebui să dovedească că Twitter a încălcat acordul iniţial sau riscă să fie dat în judecată pentru o taxă de reziliere de 1 miliard de dolari.

„Consiliul de administraţie Twitter se angajează să încheie tranzacţia la preţul şi condiţiile convenite cu domnul Musk”,  a afirmat Bret Taylor, preşedintele Consiliului de administraţie al Twitter, într-un tweet.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE