2024-05-03 02:26

UPDATE Donald Trump, în AREST înainte de a fi pus sub acuzare

 |  20:43
UPDATE Donald Trump, în AREST înainte de a fi pus sub acuzare

Donald Trump a ajuns marţi după-amiază la tribunalul din Manhattan unde urmează să se predea şi să fie pus sub acuzare. El a salutat mulţimea strânsă pe trotuarul de vizavi în timp ce intră a intrat în clădire, dar nu a declarat nimic presei, relatează BBC. Din punct de vedere juridic, Trump se află în arest înainte de a fi pus oficial sub acuzare, menţionează CNN.

UPDATE 34 de capete de acuzare au fost formulate împotriva lui Donald Trump. Fostul preşedinte a pledat nevinovat la toate dintre ele, relatează Reuters. 

UPDATE Donald Trump, în AREST înainte de a fi pus sub acuzare
zoom

Au apărut și primele fotografii cu Donald Trump în sala de judecată, transmite CNN. El apare stând jos, alături de avocaţii săi: Todd Blanche, avocatul principal (primul din stânga fotografiei), Joe Tacopina (primul din stânga fostului preşedinte) şi Susan Necheles (în dreapta lui Donald Trump) . Fostul preşedinte are o mină serioasă, pare uşor preocupat, dar încrezător:

Din momentul în care fostul preşedinte Donald Trump a sosit la biroul procurorului districtual din Manhattan, el se află în arest şi este în custodia poliţiei până la punerea sa sub acuzare.

Urmează ca lui Trump să i se ia amprentele digitale ca parte a procedurii, deşi încă nu este clar dacă i se va face şi o fotografie de identificare. El va fi apoi dus într-o sală de judecată, unde va fi pus oficial sub acuzare - o înfăţişare care se aşteaptă să fie rapidă şi de rutină, dar care reprezintă un moment de referinţă în istoria SUA.

Nu este de aşteaptat ca Trump să fie încătuşat în urma arestării sale, întrucât va rămâne sub protecţia constantă a forţelor de ordine, relatează News.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE