2024-04-26 16:28

Donald Trump aruncă prosopul: A renunțat la contestațiile depuse

 |  12:57
Donald Trump aruncă prosopul: A renunțat la contestațiile depuse

Echipa de campanie a lui Donald Trump a renunţat la recursurile sale în justiţie prin care contesta victoria lui Joe Biden, în statul Georgia, în alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie, a anunţat oficialul însărcinat cu scrutinul în acest stat american, relatează Reuters, potrivit News.ro.

”În loc să-şi prezinte probele şi martorii la tribunal şi să contrainterogheze sub jurământ, echipa de campanie a lui Trump a hotărât în mod înţelept că soluţia cea mai inteligentă este să renunţe la contestările sale futile”, a anunţat joi, într-un comunicat, secretarul de Stat al Georgiei, Brad Raffensperger.

Mii de membri ai Gărzii Naţionale vor fi desfăşuraţi la Washington DC, pentru următoarele 30 de zile, perioadă care va acoperi ceremonia de inaugurare a Joe Biden, după ce sute de manifestanţi pro-Trump au reuşit să pătrundă miercuri în sediul Congresului SUA pentru a bloca procedura de certificare a rezultatelor alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie, transmite dpa potrivit Agerpres.

Aproximativ 6.200 de militari din unităţi ale Gărzii Naţionale din statele Maryland, Virginia, Pennsylvania, New York şi New Jersey vor fi desfăşuraţi în capitala federală a SUA pentru a asigura paza Capitoliului. Cei mai mulţi dintre aceştia vor sosi până duminică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE