2024-05-19 13:52

DEMISIE importantă din cabinetul lui Boris Johnson!

 |  10:17
DEMISIE importantă din cabinetul lui Boris Johnson!

Ministrul britanic pentru Brexit, David Frost, a demisionat, sâmbătă seară, din cabinetul lui Boris Johnson. El este cel care a condus negocierile Marii Britanii privind Acordul de retragere din UE şi Protocolul cu Irlanda de Nord, potrivit News.ro.

Într-o scrisoare adresată premierului Boris Johnson, Frost a spus că, deşi „Brexitul este acum sigur”, el are „îngrijorări cu privire la direcţia actuală”. 

Publicația The Mail on Sunday, care a anunţat în exclusivitate informaţia, a precizat că Frost şi-a prezentat demisia în urmă cu o săptămână, fiind în dezacord cu restricţiile Covid.

În scrisoarea sa, David Frost a spus că demisia sa va avea „efect imediat” şi a vorbit despre dorinţa lui de a vedea o economie „cu impozite reduse”. „Sper că vom ajunge cât mai repede posibil acolo unde trebuie să ajungem: la o economie antreprenorială uşor reglementată, cu impozite reduse, la vârful ştiinţei moderne şi al schimbărilor economice. Sper să ne întoarcem curând pe drumul cel bun şi să nu fim tentaţi de genul de măsuri coercitive pe care le-am văzut în altă parte”, a spus el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE