2024-05-08 06:17

Cum s-a încheiat a treia rundă de NEGOCIERI dintre Rusia și Ucraina

 |  22:03
Cum s-a încheiat a treia rundă de NEGOCIERI dintre Rusia și Ucraina

A treia rundă de discuții între Rusia şi Ucraina a avut luni în Belarus. Negocierile s-au axat pe componenta umanitară, având în vedere că până acum organizarea de coridoare pentru evacuarea populației civile din orașele asediate nu a funcționat.

S-a încheiat cea de a treia rundă de negocieri între delegațiile rusă și ucraineană. Discuțiile s-au axat pe componenta umanitară, având în vedere că până acum organizarea de coridoare pentru evacuarea populației civile din orașele asediate nu a funcționat. Kremlinul a avertizat că Rusia poate opri acțiunile militare în orice moment cu condiția ca Ucraina să recunoască Crimeea ca parte a Federației Ruse, să accepte ca independente regiunile Luhansk și Donețk, iar Constituția să fie modificată în așa fel încât să fie exclusă aderarea acestei țări le vreo altă structură militară sau comunitară.

O a patra rundă de negocieri cu Ucraina este așteptată în „viitorul foarte, foarte apropiat”, potrivit unui negociator rus, relatează Reuters. 

În urma discuțiilor neconcludente din Belarus astăzi, negociatorul rus Leonid Slutsky a declarat  că o nouă rundă de discuții va avea loc în curând, dar nu a oferit o dată exactă.  „Următoarea, a patra rundă va avea loc în Belarus în viitorul foarte, foarte apropiat”, a spus Slutsky la televiziunea de stat rusă.

„Nu voi numi încă data exactă. Va fi stabilit, poate mâine”, a adăugat negociatorul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE