2024-05-08 19:29

Cum a ajuns România subiect de scandal în campania din America

 |  23:05
Cum a ajuns România subiect de scandal în campania din America

România a ajuns subiect central în lupta pentru alegerile prezidențiale din SUA. Şeful Cabinetului de la Casa Albă îl acuză pe Joe Biden că şi-a folosit statutul de trimis special în ţara noastră, în Ucraina şi în China pentru a facilita îmbogăţirea familiei. Dezvăluirile vin cu trei zile înaintea ultimei dezbateri electorale, unde politica externă nu se va număra printre subiectele de discuţie, spre nemulţumirea republicanilor.

”O parte din banii care ajung la familia Biden par să provină din România, Ucraina şi China. Cele trei ţări în care Joe Biden a fost trimis special în calitate de vice-preşedinte", a spus Mark Meadows, şef al Cabinetului de la Casa Albă, conform Observator.

Declaraţia făcută de şeful cabinetului de la Casa Albă la un post de televiziune din State a luat prin surprindere pe toată lumea. Moderatoarea a crezut că Mark Meadows a confundat de fapt ţara noastră cu Rusia.

Mark Meadows, şef al Cabinetului de la Casa Albă: M-am referit la România. O să vedeţi în zilele care vor urma că există o legătură şi cu România.

Un raport compromiţător ar urma să fie publicat de Wall Street Journal în doar câteva zile. Nu este pentru prima dată când România este menţionată în scandalurile în care ar fi implicată familia Biden.

Avocatul lui Trump, Rudy Giuliani, l-a acuzat pe fostul vicepreşedinte că ar fi furat bani din ţara noastră şi a promis că va face revelaţii fără precedent despre legăturile familiei Biden cu România.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE