2024-05-08 21:22

Belarus are soluția perfectă pentru Ucraina: Ori semnează pacea cum vrea Moscova, ori CAPITULEAZĂ

 |  17:15
Belarus are soluția perfectă pentru Ucraina: Ori semnează pacea cum vrea Moscova, ori CAPITULEAZĂ

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, îndeamnă Ucraina să semneze cât mai rapid un acord cu Moscova, pentru că altfel riscă să fie nevoită să capituleze. Lukașenko a mai precizat că țara sa nu participă la conflict, dar se teme de amenințări din partea Ucrainei.

„Militarii belaruși nu participă la război. Suntem susținători ai negocierilor, vrem să fie pace, altfel nu va fi pace nici în Belarus, a afirmat liderul de la Minsk, potrivit agenției Nexta.

Pe de altă parte, Lukașenko a recunoscut că armata bielorusă a doborât 2 rachete ucrainene. "Dacă ne provoacă, vom răspunde. Dar nu va trebui să lupți cu Ucraina. Americanii, împreună cu partenerii, ne împing la război”.

„Rusia a oferit Ucrainei o versiune acceptabilă a tratatului care urmează să fie semnată de Zelensky. Dacă nu este de acord cu acest lucru, va exista o capitulare a Ucrainei.  Rusia nu va pierde în război. Dacă Kievul nu semnează un acord cu Moscova, atunci va trebui să semneze un act de capitulare”, a conchis Lukașenko.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE