2024-05-03 03:54

Atac cu TOPORUL într-o grădiniță din Brazilia. Patru copii au fost uciși, alți patru sunt răniți

 |  19:39
Atac cu TOPORUL într-o grădiniță din Brazilia. Patru copii au fost uciși, alți patru sunt răniți

Un bărbat de 25 de ani, înarmat cu un topor de mici dimensiuni, a atacat o grădiniță din statul brazilian Santa Catarina din sudul țării. Cel puțin patru copii au fost uciși și alți patru au fost răniți. Individul a fost arestat.

Șeful securității locale din orașul Blumenau, Marcio Alberto Filippi, a declarat reporterilor că atacatorul a avut acces în grădinița privată după ce a ecaladat zidurile din jurul acesteia.

Spitalul Santo Antônio din orașul Blumenau a transmis că ceilalți patru copii răniți în atac, cu vârste cuprinse între trei și cinci ani, se află sub îngrijire medicală, anunță The Guardian.

Atacul, calificat de președintele Luiz Inácio Lula da Silva drept o „monstruozitate”, a avut loc la aproape o săptămână după ce un elev de 13 ani a înjunghiat mortal un profesor și a rănit alți cinci într-o școală din São Paulo.

„O tragedie ca aceasta este inacceptabilă, un act absurd de ură și lașitate… un act de violență împotriva unor copii nevinovați și lipsiți de apărare”, a declarat Lula într-o postare pe Twitter.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE