2024-04-30 08:12

ALERTĂ în Germania: Luare de ostatici în timpul unui jaf la bancă

 |  18:44
ALERTĂ în Germania: Luare de ostatici în timpul unui jaf la bancă

O sucursală Postbank situată în districtul Forum Köpenick din capitala Germaniei, Berlin a fost atacară marți după-amiază, în jurul orei 17:00. Atacatorul a a fost copleșit de forțele de poliție și trei ostatici au fost eliberați.

Făptuitorul avea anterior două femei și un bărbat sub controlul său, pe angajații băncii, așa cum a anunțat poliția. Oficialii au vorbit inițial despre o „situație de amenințare”.

Inițial nu era clar dacă făptuitorul era înarmat. Identitățile oamenilor erau inițial necunoscute. Potrivit unei purtătoare de cuvânt, au fost făcute anterior încercări de a lua legătura cu făptuitorul.

Există mai mult de 200 de ofițeri în acțiune, a spus acesta. Aceasta include și forțe speciale. Poliția a înconjurat zona din jurul centrului din districtul Köpenick, așa cum a spus purtătorul de cuvânt.

Pe lângă ofițerii de poliție puternic înarmați, un elicopter și un vehicul blindat se aflau la fața locului.

„Inițial, numai Bahnhofstrasse între Stellingdamm / Am Bahndamm și Seelenbinderstrasse a fost închisă în ambele direcții. Închiderea a fost prelungită după-amiază, relatează. Acum Bahnhofstrasse este deja închisă de la Lindenstrasse la S-Bf Köpenick / Mahlsdorfer Strasse în ambele direcții din cauza operațiunii de poliție”, anunță Bild.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE