2024-05-06 10:33

A început runda a doua a NEGOCIERILOR pentru PACE dintre Rusia și Ucraina

 |  15:09
A început runda a doua a NEGOCIERILOR pentru PACE dintre Rusia și Ucraina

Delegaţiile Rusiei şi Ucrainei au demarat la ora 14.00 a doua rundă de negocieri în regiunea Brest din Belarus, a declarat şeful delegaţiei ruse, Vladimir Medinski, potrivit agenţiei de presă de stat ruse, TASS.

”Discuţiile se vor desfăşura în acelaşi loc în care au fost programate: pe teritoriul regiunii Brest din Belarus. Există informaţii încă de azi dimineaţă că negocierile sunt mutate în alt loc sau zi. Aceste informaţii nu corespund realităţii”, a spus Medinski într-un videoclip difuzat de agenţia de presă BelTA.

”De la bun început, din cauza complexităţii logisticii delegaţiei ucrainene, care se reuneşte în Polonia şi apoi se mută în regiunea Brest din Belarus, a fost anunţată ora 14.00. Apoi au clarificat că vor încerca să fie dimineaţa devreme. Dar, aparent, nu funcţionează astfel”, a adăugat oficialul rus.

Propunerile delegaţiei ruse pentru discuţii vizează teme umanitare, politice şi tehnico-militare. ”Delegaţia rusă lucrează acum la elaborarea listei de propuneri, care constă din trei părţi. Ele vizează aspectul militar-tehnic, umanitar-internaţional şi politic”, a spus negociatorul şef.

Prima rundă de discuţii ruso-ucrainene a avut loc în regiunea Gomel din Belarus, pe 28 februarie. Delegaţia Rusiei a fost condusă de Medinski, care a afirmat că delegaţia rusă este pregătită să poarte discuţii cu Ucraina până când vor ajunge la un acord.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-03

In legatura cu acest articol...

Pro TV a cumpărat serialul ucrainean „Sluga poporului”, în care preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski are rolul principal

Zelinski, un nou MESAJ războinic la adresa lui Putin: “Du-te acasă, la tine acasă. Nu ne veţi distruge credinţa. Ne vei plăti integral pentru ceea ce ne-ai făcut”

Raport al serviciilor secrete occidentale: China a cerut Rusiei să amâne invadarea Ucrainei până după JO de iarnă




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE