2024-05-03 20:53

Zelenski, un nou mesaj pentru mamele din Rusia: “Nu vă trimiteţi copiii la moarte sau în robie”

 |  10:39
Zelenski, un nou mesaj pentru mamele din Rusia: “Nu vă trimiteţi copiii la moarte sau în robie”

Preşedintele Volodimir Zelenski susţine că numărul militarilor ruși capturaţi este extrem de mare. În acest sens, șeful de stat ucrainean Zelenski s-a adresat din nou mamelor din Rusia, potrivit News.ro.

”Nu vă trimiteţi copiii la război într-o ţară străină. Nu credeţi promisiunile că vor fi trimişi doar undeva pentru exerciţii sau doar undeva în condiţii non-combat. Verificaţi unde este fiul dvs. Şi dacă ai chiar şi cea mai mică suspiciune că fiul tău ar putea fi trimis la războiul împotriva Ucrainei, acţionează imediat. Nu-ţi da fiul la moarte sau în robie. Ucraina nu şi-a dorit niciodată acest război îngrozitor şi Ucraina nu vrea, dar se va apăra atât cât va fi necesar”, a afirmat Zelenski într-un nou mesaj video, postat pe Telegram.  

Zelenski afirmă că peste 12.000 de militari ruşi au murit de la debutul războiului şi mult mai mulţi au fost răniţi. ”Nu i-am invitat pe niciunul dintre ei aici. Plecați din Ucraina”, a transmis preşedintele, afirmând că militarii ruşi se pot încă salva, dacă predau armele şi pleacă.  


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-12

In legatura cu acest articol...

Trupele terestre rusești care încearcă să încercuiască Kievul au rămas blocate

OMS recomandă Ucrainei să DISTRUGĂ agenții patogeni cu amenințare ridicată din laboratoare

Polonia este sufocată: Varșovia și Cracovia NU mai primesc REFUGIAȚI ucraineni




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE