2024-05-05 06:00

Urmărire cu focuri de armă în Prahova. Un șofer beat le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Breaza

 |  22:44
Urmărire cu focuri de armă în Prahova. Un șofer beat le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Breaza

Polițiștii prahoveni au încercat, miercuri seară, să oprească un șofer beat pe o stradă din Breaza. Individul a refuzat să se legitimeze. Mai mult, el a fugit de agenţi care într-un final au reuşit să-l oprească doar după ce au tras mai multe focuri de armă în anvelopele mașinii pe care individul o conducea.

Şoferul le-a atras atenţia poliţiştilor pentru că oprise maşina neregulanentar pe o stradă din Breaza. Agenţii i-au cerut individului să se legitimeze şi acesta a refuzat. Mai mult, el a fugit de poliţişti care au pornit imediat în urmărirea lui.

După o urmărire ca în filme, un poliţist a folosit armamentul din dotare şi a tras mai multe focuri de armă în anvelopele mașinii pe care individul o conducea. Ulterior, la ieșirea din Breaza, șoferul a intrat cu autoturismul într-un șant de captare a apei. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană, precizează Poliția Prahova.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru gestul său, şoferul s-a ales cu dosar penal de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE