2024-05-19 05:42

Un turist străin și-a PIERDUT viața în timpul unei drumeții în Munții Bucegi

 |  20:24
Un turist străin și-a PIERDUT viața în timpul unei drumeții în Munții Bucegi

Un turist străin care a urcat pe munte cu un grup numeros de persoane a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de trăsnet, în Masivul Bucegi. Salvatorii montani ajunşi la locul incidentului nu au putut face nimic pentru el, Salvamont transmiţând că cel mai probabil bărbatul a murit pe loc.

Potrivit oficialilor Salvamont Buşteni, turistul a urcat pe munte într-un grop format din peste 20 de persoane. Ajunşi pe Creasta Bucşoiului, turiştii au fost surprinşi de o furtună. Un prim trăsnet a lovit chiar în apropierea grupului, în timp ce al doilea trăsnet l-a lovit pe bărbat

„Îngroziţi, ceilalţi au fugit încercând sa se pună la adăpost şi au sunat după ajutor. O echipă de salvatori a plecat imediat la locul accidentului, dar din păcate pentru victimă era prea târziu ca sa se mai facă ceva. Probabil a murit pe loc”, transmit salvatorii montani din Buşteni, conform News.ro.

Duminică dimineaţă daca vremea va fi favorabilă, salvamontiştii vor încerca să preia, cu ajutorul unui elicopter, trupul neînsufleţit.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE