2024-04-27 04:08

Un tată disperat și inconștient a provocat o EXPLOZIE în casă. Ce l-a enervat

 |  21:12
Un tată disperat și inconștient a provocat o EXPLOZIE în casă. Ce l-a enervat

Gest șocant al unui bărbat din Piatra Neamț. A provocat o explozie în apartamentul în care se afla împreună cu fiul său în vârstă de șapte ani. Era supărat pentru că s-a trezit că mascații la uşă, chemați de fosta soție, care a reclamat că nu îi dădea voie copilului să plece. Individul a dat drumul la gazele de la butelii, iar în încăpere s-a produs o explozie ușoară, urmată de un incediu. Din fericire, şi el și copilul au scăpat cu viaţă.

Bărbatul de 39 de ani era cu fiul său în garsoniera în care locuiește. Şi+a anunţat soţia că dacă nu îi lasă copilul, va provoca o tragedie. Speriată, femeia a sunat la poliţie iar tatăl s’a trezit cu mascaţii la uşă. Atunci, bărbatul a a pornit gazul de la cele 3 butelii pe care le avea.

Vecinii povestesc că bărbatul se despărțise de soția sa in urmă cu un an şi aceasta avea custodia copilului.

Explozia nu a fost puternica pentru ca acumularea de gaze nu a fost foarte mare, insa a declansat un incendiu. Toți locatarii au fost evacuați de urgență.

Copilul a fost scos din casă de un polițist și transportat la spital cu arsuri de gradul 2 și 3 la nivelul capului. Și tatăl său s-a ales cu răni ușoare. Acesta a fost reținut și va răspunde pentru faptele sale, transmite Primatv.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE