2024-05-04 21:19

Un tânăr preot a făcut INFARCT în timpul slujbei

 |  14:33
Un tânăr preot a făcut INFARCT în timpul slujbei

Unui tânăr preot din biserica din suburbia Moara Grecilor a municipiului Vaslui i s-a făcut rău în timpul slujbei, scrie Agerpres.

La lăcașul sfânt s-a deplasat o autospecială a preluat bărbatul de 38 de ani în stare de conştienţă, iar în urma investigaţiilor făcute în drum spre spital fiind constatate urmele unui infarct miocardic. Preotul a intrat ulterior în stop-cardio respirator, fiind supus manevrelor de resuscitare şi cadrele medicale au solicitat o autospecială de terapie intensivă mobilă şi ulterior un elicopter SMURD care să-l transporte la un spital din Iaşi.

"Ambulanţa tip C1 de terapie intensivă mobilă a fost solicitată pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat din municipiul Vaslui. La sosirea echipajului de intervenţie, victima a fost găsită în stare de inconştienţă şi cu probleme cardiace. Au fost începute manevrele de resuscitare. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE