2024-04-26 10:22

Un post de radio pirat din București, luat cu asalt de polițiști

 |  09:22
Un post de radio pirat din București, luat cu asalt de polițiști

Poliţia Capitalei – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a efectuat vineri, împreună cu reprezentanţii ANCOM, o percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-un dosar penal în care s-a constatat o infracţiune flagrantă.

Potrivit unui comunicat, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transmisie a serviciilor de programe de televiziune ori de radiodifuziune fără licenţă de emisie sau licenţă de utilizare a frecvenţelor radio în sistem digital terestru, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 96 din Legea 504/2002 privind audiovizualul.

În fapt, din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2020 – 2021 mai multe persoane au emis în banda de radiodifuziune analogică terestră, perturbând astfel serviciile de telecomunicaţie.

Audierile se vor desfăşura la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 5. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE