2024-05-08 16:32

Un pompier a murit în timpul stingerii unui incendiu de vegetație pe A1. Colegii săi au omis cauza decesului

 |  19:02
Un pompier a murit în timpul stingerii unui incendiu de vegetație pe A1. Colegii săi au omis cauza decesului

Un pompier din Argeș a murit în timpul unei intervenții de stingere a unui incendiul de vegetație izbucnit miercuri pe Autostrada A1 București – Pitești la kilometrul 113.

"Astăzi, un salvator argeșean a pierdut lupta cu viața în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu de vegetație înregistrat pe A1. În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte a observat că s-a prăbușit la pământ și au început de urgență manevrele de resuscitare. Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reușit sa îl readucă la viață. Suntem alături de familia îndurerată și le vom acorda suportul necondiționat pentru depășirea acestui moment atât de dureros pentru noi toți! Dumnezeu sa îl odihnească în pace și să îl așeze între drepții Săi", este mesajul transmis pe Facebook de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Ce omit însă colegii săi în acest mesaj este chiar cauza morții. Pompierul ar fi fost lovit de o autospecială la fața locului, când aceasta dădea cu spatele. Ar fi fost observat doar când acesta zăcea inert la pământ. Victima avea 47 de ani și era angajat la ISU Argeș din anul 2006.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE