2024-04-26 19:44

Un copil de trei ani a fost OMORÂT de câinele propriei familii

 |  16:55
Un copil de trei ani a fost OMORÂT de câinele propriei familii

Un copil în vârstă de 3 ani din Mangalia a fost ucis joi de câinele familiei, din rasa Presa Canario, rasă încadrată ca fiind una agresivă. Copilul a fost transportat la spital după ce a fost mușcat, însă din nefericire a decedat, informează Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, potrivit G4Media.ro.

„Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 3 ani, ar fi fost mușcat de către câinele familiei. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine din rasa presa canario, înregistrat, care era ținut într-un țarc din curtea locuinței”, transmite IPJ Constanța.

Potrivit cercetărilor, bunica minorului a intrat joi în țarcul câinelui pentru a-l hrăni, moment în care copilul s-a strecurat pe lângă ea și a fost mușcat.

„Copilul a fost transportat la spital unde, din nefericire, a decedat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi”, a mai menționat IPJ Constanța.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE