2024-05-02 13:21

Un bărbat care figurează în Registrul agresorilor sexuali este cercetat pentru tentativă de viol

 |  17:34
Un bărbat care figurează în Registrul agresorilor sexuali este cercetat pentru tentativă de viol

Un bărbat care figurează în Registrul agresorilor sexuali este cercetat pentru tentativă de viol. Individul ar fi intrat în toaleta publică dintr-un parc din Piteşti peste o tânără pe care abia o cunoscuse. Victima are 20 de ani și a scapat după ce s-a opus agresorului, determinându-l să fugă.

Fapta a avut loc pe 2 octombrie, iar agresorul a fost prins joi. Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul în vârstă de 49 de ani, din Piteşti, a intrat în vorbă cu o tânără de 20 de ani, care se afla în vizită în judeţul Argeş şi vorbind foarte puţin limba română. 

El a mers împreună cu tânăra într-un parc, sub pretextul că îi arată oraşul, iar când aceasta a mers la toaleta publică din parc bărbatul a intrat peste ea, încercând să o violeze. Victima a opus rezistenţă fizică, a început să-l îmbrâncească pe bărbat, iar în faţa atitudinii acesteia agresorul a fugit. Femeia a ieşit după el, a povestit unui trecător ce i s-a întâmplat, iar acesta a plecat în urmărirea agresorului, însă nu a reuşit să-l prindă. 

În urma sesizării cu privire la acest caz, poliţiştii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere de pe traseul parcurs de femeie împreună cu suspectul şi au reuşit să-l identifice. Aceştia au constatat că bărbatul are o condamnare pentru infracţiuni la viaţa sexuală, iar numele lui figurează în Registrul agresorilor sexuali.

El se află în custodia autorităţilor, care, cel mai probabil, vor cere arestarea preventivă a bărbatului. Faptul că are antecedente în ceea ce priveşte agresiuni sexuale face ca pedeapsa sa, dacă va fi găsit vinovat, să fie mai mare, antecedentele sale constituind circumstanţe agravante.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE