2024-04-26 14:54

UPDATE: O cisternă a luat foc pe un drum din Brăila și a EXPLODAT

 |  18:46
UPDATE: O cisternă a luat foc pe un drum din Brăila și a EXPLODAT

Accident pe DN 21A la ieşire din localitatea Bărăganu din judeţul Brăila. O cisternă s-a răsturnat şi a luat foc. Şoferul a reuşit să iasă la timp din cabină. Incendiul a fost anunţat de participanţii la trafic.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, a declarat joi, la Antena 3, că cisterna care s-a răsturnat pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, a explodat.

„Nu a fost ranita nicio persoana aflata la locul interventiei, echipajele si-au luat masurile de precautie”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila. Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de evacuarea populatiei din localitățile învecinate.

3 echipaje ISU se află la fața locului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este întreruptă pe DN 21A, în afara localităţii Bărăganul, judeţul Brăila, dinspre Ţăndărei, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a unui incendiu produs la nivelul unei autocisterne. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Potrivit ISU Brăila, incendiul a fost anunţat de participanţii la trafic.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi  Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti. Şoferul, un bărbat de 61 de ani, din Republica Moldova a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Nu a fost transportat la spital.

„În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu si Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de catre politisti pe DN 21 si DE 584”, a anunţat IPJ Brăila.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE