2024-04-30 03:08

ULTIMA ORĂ. Niculae Bădălău, ARESTAT pentru 30 de zile!

 |  15:26
ULTIMA ORĂ. Niculae Bădălău, ARESTAT pentru 30 de zile!

Curtea de Apel Bucureşti a decis, luni, ca fostul senator PSD Niculae Bădălău să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi trafic de influenţă, într-un dosar în care este acuzat că i-ar oferit mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice.

Niculae Bădălău a fost dus la Curtea de Apel București încătușat, iar magistrații au admis propunerea procurorilor și eu ais pe numele acestuia mandat de arestarepreventivă pentru 30 de zile.

Vicepreședintele Curții de Conturi Niculae Bădălău a fost reținut duminică pentru 24 de ore de procurorii DNA într-un dosar de dare de mită, în formă continuată, și trafic de influență. Procurorii DNA spun că Bădălău i-ar fi promis 170.000 de euro lui Dan Păsat, primarul din Bucșani (județul Giurgiu), fost deputat, pentru a oferi un contract unei firme administrate de o rudă a sa. Alături de Bădălău a fost reţinut şi reprezentantul unei firme, pentru complicitate la dare de mită.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-28

In legatura cu acest articol...

PSD îi cere demisia lui Nicolae Bădălău, după ce acesta a fost reținut de DNA

UPDATE Niculae Bădălău, REȚINUT la DNA într-un dosar de corupție




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE