2024-04-26 17:14

ULTIMA ORĂ: Locomotiva unui tren de călători a luat FOC în Ploiești

 |  22:06
ULTIMA ORĂ: Locomotiva unui tren de călători a luat FOC în Ploiești

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la locomotiva unui tren de călători în Gara de Sud din Ploiești. Nu au fost înregistrate victime.

Locomotivă electrică a unui tren de călători a luat foc în Ploiești, în Gara de Sud.

„Acționează un ofițer și 15 subofițeri cu două autospeciale de stingere, o autospecială cu azot și po ambulanță SMURD”, anunță ISU Prahova.

Incediul se manifestă cu flacără deschisă și degajare mare de fum sub locomotivă.

Reprezentanții ISU Prahova au anunțat că locomotiva a fost decuplată de restul vagoanelor de călători și trasă pe o altă linie. Pompierii acționează cu azot pentru lichidarea incendiului.

Nu au fost înregistrate victime.

CFR Călători a transmis, miercuri seara, că pasagerii nu au fost răniți și transmite scuze pentru neplăcerile întâmpinate. 

De asemenea, CFR Călători a menționat că va restitui contravaloarea biletelor. 

"Pasagerii care au bilete la trenul afectat sau care doresc să renunțe la călătorie din motive personale vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie", a informat CFR Călători.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE