2022-01-17 00:18

ULTIMA ORĂ: INCENDIU pe șantierul Stadionului Giulești. De la ce a pornit focul

 |  17:43
ULTIMA ORĂ: INCENDIU pe șantierul Stadionului Giulești. De la ce a pornit focul

Incendiu pe Stadionul Giulești, vineri, după-amiază. Bucureștenii din zonele Crângași și Giulești au raportat un fum gros care s-a ridicat deasupra noului stadion al echipei Rapid. Din primele informații, se pare că incendiul ar fi izbucnit pe șantierul arenei, de la câteva plăci de polistiren pe care muncitorii le folooseau pentru izolarea termică, și ar fi cuprins pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

ULTIMA ORĂ: INCENDIU pe șantierul Stadionului Giulești. De la ce a pornit focul
zoom

Potrivit ISUBIF, incendiul a avut loc la în zona peluzelor, la etajul 1, scrie stiripesurse.ro. Incendiul a fost găsit stins. Nu sunt victime.

 Peședintelui CS Rapid, Vali Caciureac a declarat că focul ar fi izbucnit la calea ferată din apropierea arenei, însă pompierii au confirmat că focul a avut loc în interiorul stadionului.

"Incendiu produs în urmă cu scurt timp în incinta stadionului Giulești, zona peluzelor, etajul 1. A ars polistiren, suprafața aproximativ 15 mp. Incendiul a fost găsit stins. Nu sunt victime, a confirmat Daniel Vasile, purtator de cuvant Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București - Ilfov, pentru GSP.ro. 

Aflat în programul pentru Euro 2020, Rapid Arena, stadionul se află în plin proces de recondiționare, pentru a găzdui antrenamentele echipelor participante. Termenul de finalizare a lucrărilor este primul trimestru al anului 2021. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE