2022-12-04 23:52

Ucraina și-a închis punctele de frontieră cu România și Ungaria

 |  13:56
Ucraina și-a închis punctele de frontieră cu România și Ungaria

​Lipsa de energie electrică cauzată de numeroasele bombardamente lansate miercuri de Rusia asupra Ucrainei, a obligat autorităţile de la Kiev să închidă temporar punctele de trecere a frontierei cu România şi Ungaria, a anunţat joi Serviciul de Stat al Frontierelor din Ucraina (SEF), scrie Agerpres.

Posturile de control de la frontierele cu România şi Ungaria nu funcţionează, potrivit agenţiilor de presă ucrainene. „Din cauza lipsei de electricitate, înregistrarea persoanelor şi vehiculelor nu se desfăşoară la punctul de control Solotvino (Slatina), la frontiera cu România, nici la posturile de control din Kosino (Koson) şi Dzvinkove, la frontiera cu Ungaria”, a transmis SEF.

Atacul cu rachete la care a fost supusă miercuri Ucraina, care a afectat 16 regiuni din această ţară şi pe care Rusia l-a concentrat îndeosebi asupra infrastructurii energetice, a provocat o pană de curent de proporţii, care a afectat aproape întreaga ţară. Chiar capitala Kiev era joi dimineață fără curent electric în 70% din locuinţe şi aprovizionarea cu apă potabilă se făcea doar parţial.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE