2024-05-04 16:25

Tribunalul Ilfov a decis întreruperea executării pedepsei pentru Rudel Obreja, bolnav de CANCER cu metastaze

 |  14:40
Tribunalul Ilfov a decis întreruperea executării pedepsei pentru Rudel Obreja, bolnav de CANCER cu metastaze

Tribunalul Ilfov a decis vineri că poate fi întreruptă executarea pedepsei pentru fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja. Acesta era condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute și a solicitat suspendarea executării pedepsei, motivând cu acte medicale că are cancer cu metastaze şi doreşte să se trateze corespunzător. Decizia nu e deocamdată definitivă.

Tribunalul Ilfov a hotărât, vineri, să admită cererea de întrerupere a executării pedepsei închisorii formulată de Rudel Obreja, deţinut în Penitenciarul Jilava, pentru o perioadă de trei luni. 

Instanţa a stabilit că fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box are mai multe obligaţii în această perioadă: nu trebuie să părăsească ţara decât în condiţiile stabilite de instanţă, să ia legătura cu Poliţia pentru a fi luat în evidenţă, să nu deţină arme, să se prezinte la spital petnru tratament. Dacă va încălca una dintre aceste măsuri, atunci întreruperea pedepsei va fi revocată, a mai decis Tribunalul Ilfov. 

Decizia poate fi contestată în termen de trei zile de la comunicare, iar în cazul în care nu va fi atacată, va rămâne definitivă. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE