2024-04-26 05:16

Tragedie în Ploiești. Un bărbat s-a ARUNCAT de pe bloc de dorul copilului său

 |  14:19
Tragedie în Ploiești. Un bărbat s-a ARUNCAT de pe bloc de dorul copilului său

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a murit, duminică dimineaţa, după ce s-a aruncat de pe un bloc din Ploiești.

Poliţia Prahova a fost sesizată despre faptul că, pe strada Cantacuzino, un bărbat s-a urcat pe un bloc și cere să își vadă copilul.

Agenţii sosiţi la faţa locului au urcat după el, în încercarea de a-l linişti şi a-l convinge să coboare, însă demersurile au fost în zadar, acesta aruncându-se în gol.

"La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, politiștii Secției nr. 3 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel de 112, despre faptul că pe strada Cantacuzino intersecție cu strada Popa Farcaș, un bărbat de 30 de ani din Ploiești s-a urcat pe un bloc și solicită să își vadă copilul. 

Imediat politiștii s-au deplasat la fața locului, au urcat alături de el pe bloc și au încercat să îl liniștească, dar din păcate demersurile au fost în zadar, acesta aruncându-se în gol. 

Medicii sosiţi la locul cu pricina au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Politiștii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Totodată se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul Poliţiei, transmis presei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE