2024-05-03 08:47

UPDATE Surse din Ucraina: Președintele Iohannis merge la Kiev

 |  19:43
UPDATE Surse din Ucraina: Președintele Iohannis merge la Kiev

Klaus Iohannis va face o vizită la Kiev, potrivit unor surse ucainene. Președintele va fi însoțit de mai mulți lideri europeni printre care președintele Franței - Emanuel Macron, cancelarul Germaniei - Olaf Scholz și premierul Italiei - Mario Draghi.

UPDATE: Ministrul de externe, Bogdan Aurescu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat anunțul, precizând că o eventuală vizită a președintelui se anunță doar după ce aceasta a avut loc:

„Vizitele se anunță de obicei după ce au loc. E vorba de motive de securitate. De asemenea, administrația prezidențială face un astfel de anunț”, a spus Bogdan Aurescu, la Digi24.

Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, se va afla marți, 14 iunie, în România. Macron va vizita baza militară de la Cincu (jud.Brașov), unde s-a constituit grupul de luptă al NATO sub conducerea Franței. La Baza militară de la Cincu se va întâlni cu militari francezi staţionaţi.

Marţi seară, preşedintele Franţei se va întâlni cu militari francezi staţionaţi în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, iar miercuri dimineaţă va avea o întrevedere, în acelaşi loc, cu preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE