2024-05-05 17:49

Șofer împușcat mortal de polițiști după ce a fost urmărit de trei echipaje

 |  15:54
Șofer împușcat mortal de polițiști după ce a fost urmărit de trei echipaje

Un bărbat a fost împuşcat joi de un agent de poliţie, după ce nu a oprit maşina la semnalele echipajelor aflate în urmărirea sa.

Din păcate, bărbatul de 34 de ani originar din Iași, a decedat, după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate la faţa locului. Acesta a fost împuşcat în zona hemitoracică stângă, iar glonţul i-ar fi pătruns în inimă sau să-i fi secţionat aorta. Anchetatorii susţin că victima este din judeţul Iaşi şi nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Echipajul de poliţie de pe raza oraşului Flămânzi a fost sesizat de poliţişti din cadrul IPJ Iaşi despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora şi există posibilitatea să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier. Trei echipaje de poliţie aflate în teren, pe raza oraşului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic. Conducătorul auto a intenţionat să intre în coliziune cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către poliţişti.

Ca urmare a executării focurilor de armă, şoferul a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un şanţ de la marginea drumului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE