2024-05-05 21:40

Șeful TVR, chemat în Parlament pentru a da explicații în SCANDALUL EUROVISION

 |  15:00
Șeful TVR, chemat în Parlament pentru a da explicații în SCANDALUL EUROVISION

USR îl cheamă în Parlament pe preşedintele-director general al TVR, Dan Turturică, pentru a da explicații în urma incidentului de la Eurovision, unde rezultatul votului dat de juriul românesc a fost modificat.

Invitaţia este adresată de către deputatul Iulian Bulai, iar dezbaterea urmează să aibă loc în cadrul Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor.

"Situaţia în care a fost pusă TVR la Eurovision este inadmisibilă şi inexplicabilă. L-am invitat pe Dan Turturică, preşedintele-director general al Televiziunii publice, la o întâlnire cu parlamentarii din Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaţilor pentru ca, împreună, să găsim soluţii şi cea mai bună cale de a preveni astfel de abuzuri", a precizat Bulai, care a subliniat faptul că explicaţia acordată de organizatorul Eurovision, EBU, privind înlocuirea voturilor româneşti "nu clarifică nimic şi nu aduce nicio justificare, din contră, doar acuze nemotivate": "Credibilitatea TVR (şi, în ultimă instanţă, a României) nu poate fi subminată atât de grav cu justificări atât de subţiri. Sper ca, în dialog cu domnul Turturică, să înţelegem mai bine ce se poate face pentru ca astfel de momente să nu se repete".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE