2024-05-03 11:37

Șef din ANAF, suspectat că are venituri din JOCURI de noroc

 |  21:10
Șef din ANAF, suspectat că are venituri din JOCURI de noroc

Venituri din jocuri de noroc. Un șef din ANAF este suspectat că doar anul trecut ar fi câștigat din jocuri peste 45 de mii de euro.

La secțiunea venituri din investiții a trecut suma 226 mii de lei. El a precizat ca sumele sunt provenite din plasamente.

Ceea ce a atras atenția este faptul că una dintre firmele de la care ar fi declarat că ar fi avut aceste venituri este o companie din Marea Britanie care se ocupă de jocuri de nororc. A doua companie de unde veneau banii, tot din Marea Britanie, are ca obiect de activitate cercetarea în inteligența artificială. La un calcul simplu, șeful de a Finațe câștigă lunar 3800 de euro. Cu un an înainte, în declarația de avere la capitolul investiții apare aceeași precizare ”plasamente” tot de la o firmă de jocuri de nororc - cu suma aproximativă de 60 de mii de lei.

Potrivit unui consultant citat de TVR, dacă ar fi avut active la aceste companii ar fi trebuit ca acestea să fie declarate într-o altă secțiune a declarației de avere și trebuia precizat despre câte active este vorba și care este valoarea acestora.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE