2024-05-05 21:47

Scandal la înmormântarea unei fete ucisă pe trecerea de pietoni. Cinci polițiști, BĂTUȚI cu pumnii și picioarele

 |  20:50
Scandal la înmormântarea unei fete ucisă pe trecerea de pietoni. Cinci polițiști, BĂTUȚI cu pumnii și picioarele

A fost scandal la înmormântarea unei adolescente în vârstă de 13 ani, din judeţul Dâmboviţa. Rudele au luat foc după ce poliţiştii nu le-au permis să intre pe strada unde locuieşte şoferul care a lovit-o pe fată pe trecerea de pietoni.

Având în vedere numărul mare de participanți, precum și nemulțumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forțele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și picioarele 5 polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița, au transmis reprezentanții Poliției, conform Antena3.

A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal. 

Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților.

În urma intervenției, conflictul a fost aplanat.

Se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE