2024-04-26 16:37

România trimite AJUTOR umanitar Indiei. Criza sanitară de COVID face ravagii

 |  20:41
România trimite AJUTOR umanitar Indiei. Criza sanitară de COVID face ravagii

Criza sanitară provocată de COVID-19 face ravagii în India. Imaginile apocaliptice cu oameni care mor la tot pasul, cu cadavre arse în plină stradă sau oameni care se bat pentru o butelie de oxigen au făcut înconjurul lumii.

Prim-ministrul Florin Cîțu anunță că România se alătură comunității internaționale și oferă sprijin umanitar de urgență Republicii India, pentru gestionarea crizei sanitare grave pe care a provocat-o pandemia de COVID-19 în această țară. Echipamentele medicale au fost transportate miercuri de o aeronavă C-130 Hercules a Forțelor Aeriene Române, iar echipamentele medicale românești se numără printre primele sosite la New Delhi.

„România se alătură comunității internaționale și oferă sprijin umanitar de urgență Republicii India, pentru gestionarea crizei sanitare grave provocată de COVID-19. Mulțumesc societății civile pentru donarea acestor echipamente medicale! Apreciez spiritul de solidaritate dovedit constant în timpul pandemiei”, a scris premierul, joi, pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE