2024-04-29 19:59

România continuă să fie GROAPA de GUNOI a Europei

 |  13:04
România continuă să fie GROAPA de GUNOI a Europei

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş II au interzis intrarea în ţară a două automarfare încărcate cu peste 33 de tone de deşeuri constând în cauciucuri uzate şi îmbrăcăminte second hand, deoarece şoferii nu au putut prezenta documentele necesare transporturilor.

„În data de 25.06.2022, la ora 06.51, respectiv 06.52, poliţiştii de frontieră bihoreni au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra a două automarfare conduse de  cetăţeni români. Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, cauciucuri uzate şi haine second hand de la o societăţi comerciale din Germania pentru firme din România”, arată Poliția de Frontieră.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor în cauză, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Bihor din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu. În consecinţă, autorităţile de control nu au permis accesul pe teritoriul României pentru aceste mijloace de transport.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE