2024-05-08 05:57

REFERENDUM privind restricțiile COVID. Ce oraș mare a luat decizia

 |  17:38
REFERENDUM privind restricțiile COVID. Ce oraș mare a luat decizia

Primarul Lucian Stanciu Viziteu a anunțat că, vineri, Consiliul Local Bacău a validat propunerea de a convoca un referendum local pentru impunerea unor măsuri anti-Covid-19, dar și pentru stabilirea unor strategii de dezvoltare a comunității. Populația va fi consultată în timpul alegerilor parlamentare.

Referendumul local reprezintă o premieră pentru orașul Bacău. Potrivit primarului, organizarea acestui referendum are mai multe motive.

“Cred că sunt mai multe motive. Odată că au existat investiţii semnificative în ultimul an în municipiul Bacău dar efectul lor a fost unul minimal. Cred că o dezbatere largă pe acest subiect şi o implicare activă a cetăţenilor ar avea ca scop nu doar a afla opinia lor despre ce măsuri şi cu ce întensitate am putea lua suplimentar, ci am şi reuşi angajarea mai puternică a tuturor din comunitatea băcăuană.

Pentru că unul din motivele pentru care infectarea încă mai continuă şi creşte este că, există o parte dintre cetăţeni care nu respectă aceste minime măsuri de protecţie”, a declarat pentru Antena 3, primarul Lucian Stanciu Viziteu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE