2024-04-27 06:13

Primarul Nicușor Dan a sesizat Parchetul după tragedia de la ”Spitalul Victor Babeș”

 |  21:33
Primarul Nicușor Dan a sesizat Parchetul după tragedia de la ”Spitalul Victor Babeș”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 în legătură cu tragedia de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”, unde trei persoane au murit după ce s-a oprit alimentarea cu oxigen în TIR-ul ATI. Alți cinci pacienți au fost transferați către alte unități sanitare din București. Edilul spune că victimele „au decedat în condiții neclare”, iar „vinovații trebuie identificați și pedepsiți”.

„În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi. Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc”, a scris edilul, luni seară, pe Facebook.

Trei persoane internate într-un TIR ATI la Spitalul Victor Babeș și-au pierdut viața după o defecțiune a stației de oxigen.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE