2024-05-04 17:48

Preotul Visarion Alexa, plasat sub control judiciar. Mărturia femeii care susține că a fost AGRESATĂ

 |  16:47
Preotul Visarion Alexa, plasat sub control judiciar. Mărturia femeii care susține că a fost AGRESATĂ

Acuzat că ar fi agresat sexual o femeie, preotul-paroh Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Audierile în fața magistraților au durat, sâmbătă, mai multe ore.

Femeia care a depus plângere împotriva lui are 37 de ani și le-a spus polițiștilor că ar fi fost atinsă în zonele intime chiar în timpul spovedaniei. Și Arhiepiscopia Bucureștiului va începe propria anchetă.

Mariana Mihai, avocata preotului Visarion Alexa, susține că între clientul său și presupusa victimă era o relație de prietenie, iar „incidentul” s-ar fi petrecut în aprilie. Victima a depus plângere la poliție câteva luni mai târziu.

„A existat o relație de prietenie de aproximativ doi ani. Relația de duhovnic a fost dublată de o relație de prietenie, partea vătămată recunoaște acest lucru. Dânsa comunica aproape non stop, noaptea, ziua, cu părintele și în această să zic așa, „relație”, pe fondul acelei prietenii și abordări persoanale, a intervenit și acest eveniment din aprilie 2022” spune Mariana Mihai, avocata preotului Visarion Alexa. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE