2024-05-06 10:14

Polițiștii ies în stradă! Forțele de ordine cer drepturile care li se cuvin

 |  16:49
Polițiștii ies în stradă! Forțele de ordine cer drepturile care li se cuvin

Mii de polițiști se pregătesc să iasă în stradă, după ce negocierile cu liderii din coaliția de guvernare au eșuat! Angajații MAI cer aplicarea legii salarizării și alocarea drepturilor care li se cuvin.

„Poimâine o să avem un protest în fața Guvernului cu marș spre Parlament. Estimăm că participă 5 mii de polițiști urmând ca după protestul de amploare să inițiem iar negocieri cu ministrul de resort, cu ministrul de Finanțe”, a spus unul dintre sindicaliști pentru RealitateaPlus.

„Noi solicităm să se aplice integral legea salarizării unitare, adică să ne dea și acele tranșe care au rămas a fi date și să aplice nediscriminatoriu... pensiile mlitare de stat.

Cert este că nu vom renunța la activitățile de protest și la alte forme de acțiuni până Guvernul nu va aplica legea votată de acest Parlament.

Am constatat că mingea se pasează dintr-un teren în altul. Am mers la minstrul Justiției, la Interne...ni s-a spus că avem vointa, dar cumva rezolvarea problemei e la presedintii coalitiei. Azi am venit la el, iar el ne trimite la ministerul de resort. Suntem plimbati intre minister si presedinte”, mai spun sindicaliștii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE