2024-04-27 00:53

PANICĂ la metrou: O adolescentă a fost salvată în ultima clipă

 |  20:26
PANICĂ la metrou: O adolescentă a fost salvată în ultima clipă

O adolescentă de 13 ani a căzut, luni seară, în calea de rulare a metroului de la stația Piața Unirii 1. Fata a fost ajutată de personalul Metrorex. Circulația a fost blocată pe direcția către stația Republica, precizează Digi24.

Metrorex a transmis că, potrivit primelor date, fata a alunecat din greșeală în calea de rulare. Ea nu a suferit răni. 

„Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție”, se arată într-un comunicat.

Metrorex a mai precizat că circulația trenurilor a fost reorganizată între stațiile Piața Unirii 1 - Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

Potrivit unui comuniact Metrorex, incidentul a avut loc la ora 18:54, la stația de metrou Piața Unirii 1, linia 1. „Din primele informatii, călătorul a alunecat din greșeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică in astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou”, potrivit libertatea.ro. Evenimentul este cercetat de Politie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE