2024-05-04 09:11

PANICĂ la metrou. Degajare mare de FUM la stația Costin Georgian, trenurile au fost oprite, iar pasagerii au fost evacuați

 |  16:11
PANICĂ la metrou. Degajare mare de FUM la stația Costin Georgian, trenurile au fost oprite, iar pasagerii au fost evacuați

O degajare puternică de fum a fost semnalată, miercuri după-amiază, la staţia de metrou Costin Georgian, călătorii fiind evacuaţi. Circulaţia trenurilor de metrou a fost oprită pe ambele sensuri. ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că nu sunt victime şi că, din primele informaţii, a fost vorba de un scurtcircuit la consola şinei de contact, incendiul fiind stins. Metrorex a precizat că a fost reluată circulaţia trenurilor de metrou.

”La staţia Costin Georgian a ars izolaţia unui conductor electric pe o lungime de 2 metri liniari”, a arătat ISU.

”Ca urmare a intervenţiei personalului Metrorex şi a reprezentanţilor ISU scurtcircuitul produs la izolatorul din staţie a fost remediat, circulaţia cu călători în staţia Costin Georgian va fi reluată normal pe ambele fire în cel mai scurt timp”, au afirmat reprezentanţii Metrorex.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, s-a semnalat o degajare de fum la staţia de metrou Costin Georgian, astfel că a fost luată măsura de evacuare a călătorilor. Circulaţia metroului este oprită pe ambele sensuri şi se acţionează pentru identificarea focarului.

Nu sunt victime, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE