2024-05-07 02:03

UPDATE: Operațiune de salvare lângă Sebeș: Un ATV cu doi copii s-a RĂSTURNAT la Râpa Roșie

 |  16:48
UPDATE: Operațiune de salvare lângă Sebeș: Un ATV cu doi copii s-a RĂSTURNAT la Râpa Roșie

Accident grav, duminică, în zona rezervaţiei naturale Râpa Roşie, în apropiere de municipiul Sebeş, judeţul Alba. Ambele victime sunt conștiente.

UPDATE: Cei doi copii, de 12 ani, respectiv 14 ani, care au căzut duminică în zona rezervaţiei Râpa Roşie cu un ATV de la zeci de metri înălţime, suferind multiple traumatisme, sunt fraţi şi sunt din Alba Iulia, potrivit Poliţiei, care a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit ISU Alba, la faţa locului s-au deplasat, pentru ajutor medical, echipaje ISU – Garda Sebeş şi echipaj de la Ambulanţă.  La faţa locului se deplasează şi echipa de alpinişti de la Detașamentul de Pompieri Alba Iulia şi un elicopter SMURD, transmite Antena3

Salvatorii au reuşit să extragă prima victimă (băiatul) și Se lucrează la extragerea celei de-a doua victime (fată).

În zona Râpa Roşie, are loc în acest weekend evenimentul „Fun to fly”, un punct de atracţie pentru toţi cei care sunt interesaţi de aeromodelism.

Râpa Roşie este o rezervaţie geologică cu o suprafaţă de 10 hectare. Pereţii săi au înălţimi cuprinse între 80 şi 100 de metri. Apa a săpat pe un substrat variat (pietrişuri, nisipuri cuarţoase, gresii) forme ciudate: coloane, turnuri, piramide - toate de culoare roşiatică, potrivit site-ului dedicat acestei rezervaţii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE