2024-05-03 19:19

Operațiune de salvare în Cluj: Un bărbat a CĂZUT cu parapanta

 |  16:26
Operațiune de salvare în Cluj: Un bărbat a CĂZUT cu parapanta

Echipaje de salvatori din Cluj intervin, sâmbătă după-amiază, în sprijinul unei persoane care a căzut cu parapanta. Parapantistul, un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe Dej , fiind conştient şi cooperant, dar cu leziuni la picioare.

Echipaje de salvatori din Cluj intervin, sâmbătă după amiază, în sprijinul unei persoane care a căzut cu parapanta.

Parapantistul, un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe Dej , fiind conştient li cooperant, dar cu leziuni la picioare. 

Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază, în jurul orei 14:07, în zona comunei clujene Jichişu de Jos. O autospecială cu trei subofiţeri de la ISU Argeş şi o autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit la faţa locului, transmite News.ro.

Salvatorii l-au găsit pe parapantist, acesta fiind conştient i cooperant. În aceste condiţii, elicopterul SMURD solicitat a se deplasa la faţa locului a fost întors din drum, nefiind nevoie de intervenţia aeronavei.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost dus cu ambulanţa la unitatea de primiri urgenţe Dej. Primele evaluări arată că a suferit fracturi la ambele picioare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE