2024-05-19 10:49

O mașină a jandarmeriei a căzut într-o groapă săpată și semnalizată necorespunzător

 |  15:00
O mașină a jandarmeriei a căzut într-o groapă săpată și semnalizată necorespunzător

O mașină a Jandarmeriei, care era într-o misiune și circula spre localitatea Dobroeşti, a căzut, luni, într-o groapă săpată și semnalizată necorespunzător pe Șoseaua Fundeni din Capitală. Potrivit reprezentanților Brigăzii Rutiere, firma care execută lucrarea nu era semnalizată fusese din acest motiv amendată pe 23 noiembrie. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public.

Pe Șoseaua Fundeni, în dreptul unor lucrări la carosabil, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autospeciala a părăsit drumul, derapând cu partea dreaptă în şanţul cu o lăţime de aproximativ un metru şi adânc de peste 1,5 metri. Din fericire, niciunul dintre cei patru jandarmi aflaţi în autoturism nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"După producerea accidentului, şoferul autospecialei a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către lucrătorii de Poliţie", precizează Jandarmeria, citată de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, a spus că au existat probleme cu semnalizarea lucrării, iar în acest caz firma care face lucrările fusese amendată cu peste 3.000 de lei, în 23 noiembrie. Cu toate acestea, zona a rămas nesemnalizată corespunzător.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE