2024-05-07 01:17

Noi detalii despre MILITARUL mort în București. Parchetul Militar preia ancheta

 |  18:43
Noi detalii despre MILITARUL mort în București. Parchetul Militar preia ancheta

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta în cazul militarului francez găsit mort duminică într-o cameră de hotel din Nordul Capitalei. Cercetarea la faţa locului este efectuată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror militar. Militarul făcea parte din batalionul francez care se află zilele acestea la Cincu.

Militarul francez a fost găsit în cursul dimineții de duminică de o cameristă a hotelului unde acesta era cazat. Bărbatul a fost găsit înjunghiat în zona. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Militarul, din cadrul forțelor armate franceze, făcea parte din batalionul dislocat la baza militară de la Cincu, parte a Grupului de Luptă al NATO din România.

Potrivit unor surse, prima ipoteză avută în vedere este sinuciderea, dar nu a fost lăsat un bilet de adio.

Potrivit acestora, la fața locului nu au fost descoperite urme de forțare a ușii de la intrarea, care era încuiată pe dinăuntru, iar în interior nu au fost observate urme de răvășire.

Victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, era militar în cadrul Forțelor Armate Franceze. El s-a cazat împreună cu alți camarazi la hotelul respectiv, la data de 3 noiembrie, camerele fiind rezervate până la data de 3 ianuarie anul viitor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-06

In legatura cu acest articol...

Un militar francez, găsit mort în camera sa de hotel din București; el are o plagă înjunghiată la gât




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE