2024-05-08 23:15

Nicușor Dan nu a fost lăsat să intre în sediul Guvernului

 |  14:34
Nicușor Dan nu a fost lăsat să intre în sediul Guvernului

Primarul general al Capitalei a fost oprit la intrarea în sediul Guvernului pentru că nu este vaccinat și nu are certificate verde.

Nicușor Dan și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, ar fi trebuit să aibă o întâlnire la ora 12:00 la Guvern pentru a discuta despre problema termoficării în București, însă primarului general i s-a interzis accesul, așa că întâlnirea s-ar fi mutat la sediul PNL.

Chestionat de jurnaliști la sediul PNL dacă are certificat verde și dacă a venit la sediul partidului deoarece nu ar fi avut certificatul verde care se solicită de regulă la intrarea în Guvern, edilul a replicat: "Nu am în momentul acesta, dar nu ăsta a fost motivul pentru care am venit aici, da? Am ajuns acolo și mi s-a comunicat să vin aici. Când am ajuns acolo mi s-a comunicat că întâlnirea s-a mutat, m-am urcat în mașină și am venit aici.", a spus Nicușor Dan.

În urmă cu câteva zile, primarul Capitalei declara că urmează să se vaccineze, și că nu s-a imunizat anti-COVID pentru că în urmă cu aproximativ jumătate de an a fost infectat cu noul coronavirus, după ce fetiţa sa a contractat infecţia la grădiniţă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-04

In legatura cu acest articol...

Nicușor Dan, despre TRIPLAREA facturilor la iarnă: "Nu se pune problema"




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE