2024-05-03 09:46

Modificare de ultimă oră: Piața Obor rămâne DESCHISĂ: Cum este posibil

 |  12:00
Modificare de ultimă oră: Piața Obor rămâne DESCHISĂ: Cum este posibil

Lovitură de teatru în privința închiderii Pieței Obor! Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat, pentru Bugetul.ro, că Piața Obor nu se va închide, în ciuda declarațiilor făcute de premierul Ludovic Orban. De asemenea, el a precizat, pentru Bugetul.ro, că prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, și șefa DSP București, Oana Niculescu, și-au dat acordul ca Piața Obor să rămână deschisă

Potrivit edilului Sectorului 2, „secretul” Pieței Obor este acela că are pereții retractabili. Ca atare, aceștia au fost ridicați, iar Hala Obor este acum, practic, în aer liber, a explicat, pentru Bugetul.ro, Radu Mihaiu.

„Da, rămâne deschisă. Piața Obor are pereții retractabili pe partea longitudinală. Au fost retractați pereții, în așa fel încât Hala Obor este acum, practic, în aer liber. Am pus garduri, astfel încât să controlăm fluxul de persoane care intră în Hala Obor. Am vorbit cu toți comercianții și am suplimentat numărul celor de la Poliția Locală, în așa fel încât toată lumea să se conformeze la regulile de distanțare socială și la purtatul măștii.

Am vorbit cu toți cei implicați, am vorbit și cu domnul prefect Traian Berbeceanu, am vorbit și cu doamna director de la Direcția de Sănătate Publică, suntem în parametri normali pentru funcționare, ținând cont de măsurile implementate”, a declarat, luni dimineață, Radu Mihaiu.

Inclusiv prefectul Traian Berbeceanu și șefa DSP, Oana Niculescu, și-au dat acordul, ne-a confirmat primarul Sectorului 2.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE