2024-05-06 09:29

Ministrul Sănătății anunță FINALUL pandemiei. Când ne vom întoarce la o viață normală

 |  18:21
Ministrul Sănătății anunță FINALUL pandemiei. Când ne vom întoarce la o viață normală

Ministrul Sănătății vine cu vești bune pentru români. Alexandru Rafila e tot mai optimist în declarații în ultima perioadă și consideră că toate restricțiile impuse în pandemie vor fi ridicate până la Paște.

"Nu-mi place să fac astfel de predicții, dar cred că până la sărbătorile de Paște vom avea o viață aproximativ normală, ca să spun aşa, poate cu anumite recomandări legate de utilizarea măștii în interior, în spaţiile aglomerate mai ales", a declarat Alexandru Rafila pentru Antena3.

Ministrul Sănătăţii a mai precizat că nu există momentan motiv pentru a se renunţa la izolarea persoanelor care sunt infectate cu noul coronavirus şi au simptome.

"Trebuie să stea în izolare. Şi dacă este bolnav de gripă, este bine să stea în izolare. (...) Discutăm de două lucruri diferite: una este gravitatea bolii, gravitatea evoluţiei şi altceva este izolare.

La orice fel de viroză, este bine să stai câteva zile în izolare, încât să nu îţi îmbolnăveşti colegii, familia şi aşa mai departe. Nu avem de ce să renunţăm la izolarea persoanelor care sunt infectate şi au simptome", a explicat ministrul Sănătăţii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE