2024-05-08 20:09

MINERII amenință că vin din nou la București!

 |  10:09
MINERII amenință că vin din nou la București!

Minerii amenință că vin din nou în București, la 32 de ani de la mineriada care a făcut prăpăd în Capitală. Liderii ortacilor din Complexul Energetic Oltenia solicită instituirea stării de urgență în Sistemul Energetic Național și suspendarea planului de concedieri.

Toate sindicatele din compania energetică s-au aliat și au redactat o adresă pe care au trimis-o către premierul Nicolae Ciucă. Oamenii amenință că dacă nu vor fi oprite disponibilizările, vor veni să protesteze la București.

"Am ajuns la concluzia de a trimite o solicitare primului ministru pentru o întâlnire cu dumnealui în vederea instituirii stării de urgență în sistemul energetic național, având la bază mai multe probleme. Prima dintre ele și cea mai importantă este legată de renegocierea planului de restructurare și modificare a OUG privind decarbonarea", a transmis cei din sindicat către Guvern și către premierul Nicolae Ciucă. 

Un prim răspuns a venit din partea ministrului Energiei, Virgil Popescu, care spune că îi invită pe sindicaliști la o discuție pe 24 august. Rămâne de văzut dacă ortacii vor da curs invitației.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE