2024-04-26 07:59

Ludovic Orban, adevărul despre despre episodul în care apare îmbrăcat cu o geacă roșie a PSD-ului

 |  12:37
Ludovic Orban, adevărul despre despre episodul în care apare îmbrăcat cu o geacă roșie a PSD-ului

Ludovic Orban a vorbit, duminică, la Prima TV, despre celebra fotografie în care apare îmbrăcat cu o geacă roșie care avea avea însemnele PSD, alături fiindu-i Liviu Dragnea.

"Am explicat public. Această fotografie este făcută în anul 2009, după turul doi al alegerilor prezidenţiale. Geoană şi cu echipa lui de campanie din PSD a venit la sediul PNL din Aviatorilor 86, să mulţumească echipei PNL care a contribuit la victorie. Asta este sala de şedinţe din vechiul sediu PNL. Geoană şi cu Antonescu -  Antonescu era preşedintele PNL şi Geoană era preşedintele PSD - Geoană era preşedintele ales la ora respectivă. Antonescu şi cu Geoană mi-au cerut mie şi lui Dragnea, să ieşim la declaraţii, eu îmbrăcat în geaca roşie şi Dragnea îmbrăcat în geaca galbenă. În interiorul sălii am luat geaca roşie. Dragnea a luat geaca galbenă, totul se petrece în interiorul sălii. Vă rog să căutaţi în arhivă, să vedeţi ce s-a întâmplat la declaraţii. În momentul în care mi-au cerut să ies la declaraţii afară, îmbrăcat în geaca roşie, eu am urcat la etajul unu, m-am dus în biroul meu care era în capătul holului şi am închis uşa şi am refuzat să ies", a afirmat Orban la Prima TV.

Orban a adăugat că nimeni nu l-a văzut "ţopăind" alături de Mircea Geoană, în 2009, după alegerile prezidenţiale.  "Toţi cei care m-au întrebat după, unde-i Orban, m-au aşteptat să dăm declaraţii împreună, eu îmbrăcat în geaca roşie şi eu nu m-am dus la declaraţii. Pentru că niciodată, am spus, nu o să apar public îmbrăcat în geacă roşie. Eu, de altfel, dacă ţineţi minte, eu nu am fost la dezbaterea televizată din turul doi. Pe mine nu m-aţi văzut ţopăind în sus de bucurie alături de Geoană şi de Crin Antonescu, când s-au anunţat rezultatele", a declarat Orban. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE